Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 neosport.pl • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Axence nVision Pro • Farbar Recovery Scan Tool • FotoSketcher Studio • AnyDesk • Folder Guard • OkMap • Mozilla Firefox • 360 Total Security • Maxthon Cloud Browser
mam pytanie czy macie jakieś doświadczenie ze stroną ...................
czy kupowaliście tam kiedykolwiek buty czy sprzedawane na tej stronie buty są w pełni orginalne
i w dobrym stanie
nie jestem pewien, ale sklep chyba działa też na allegro. jeśli tak (ta sama nazwa, i an allegro też podawali się za sklep), to kupowałem raz od nich piłkę (Nike Total 90) i nie zawiodłem się - wszystko bezproblemowo, szybko, łatwo i przyjemnie:)
Ciesze się ze nasza strona cieszy waszym zainteresowaniem Konto na allegro dotyczy właśnie naszego sklepu, tzn jest to ta sama firma.
W razie jakichkolwiek pytań proszę śmiało pisać.
Chciałbym poinformować o trwającej promocji na naszej stronie:
Każdy kto się zarejestruje w newsletterze albo założy konto dostanie rabat w wysokości 15 zł na zakupy w naszym sklepie.