Co zaobserwowałem.
Mam 3 USB, w 2 Myszka raz sie swieci raz nie, a nawet jesli sie swieci to tylko dioda jej aktywnosci a optyka nie.
W 3 usb swieci sie i optyka i kontrolka jesli wloze wtyczke do polowy usb

, ale mysz i tak nie dziala.
Przed awaria pamietam ze zmienialem ustawienie myszy odchaczajac "Wlacz przyspieszenie sprzetowe", ale zaraz potem znowu je wlaczylem.
Zrestartowalem komputer i mysz umarla. Przywracalem system ale to nic nie zmienilo.
Zaczynam postepowac wedlug Twych zalecen
Dodano 03.08.2008 19:53:46:Mike013 napisał(a):mając podłączoną mysz, w menadżerze urządzeń odinstaluj ją następnie odłącz muche od kompa
jak to zrobisz w menadzerze urządzeń odinstaluj wszystkie porty usb (kontroleny uniwersalnej magistrali szeregowej) i uruchom ponownie kompa
jak kom się włączy usb samo się zainstaluje - dopiero wtedy podłącz mysz do kompa
Zrobiłem jak pisałeś i podczas podłaczania myszy do komputera pojawił się komunikat.
Wystapił problem z podłączonym urzadzeniem, moze ono nie działaś prawidłowo.
I owszem nie działa zupełnie
Dodano 03.08.2008 20:12:30:Po usunieciu myszy, oraz USB, automatycznie wykrywa mi taka mysz:
http://www.epic-metal.com/host/poland/inne/mysz.jpg
I inne nie moge dodac
Dodano 03.08.2008 21:17:17:Pożyczyłem myszke od kumpla, podlaczam do laptopa i działa, tylko że widnieje jako moja X-710 a to zupelnie inna mysz.
Co sie pochrzanilo ?