Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 maty wyciszające • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Tor Browser Bundle • EverNote • EF Process Manager • AVAST! Clear • Avast! Premier • avast! Free Antivirus • Tomcat • O&O ShutUp10 • FastCopy
Witam
może ktoś orientuje sie z czego są wykonane takie maty? , wiem są maty różnego typu. Może ktoś probował czymś je zastąpić ? lub samemu taką wykonać
czekam na odezw.
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
Komputera nie wycisza się matami , to zamiatanie śmieci po dywan - wymiana głosnych wentylatorów na ciche , w przypadku procesora być może wymiana całego chłodzenie (niewielki koszt) i mamy i chłodno i cicho.
d-o1 nie chce info na temat wyciszana kompa bo to każdy wie byłem ciekaw z jakiego to materiału są ów maty.A co robią te maty to też wiem tylko wiem jeszcze co robi metalowa obudowa od peceta jest jak wielkie pudło rezonansowe agr mam fajną ale starą obudowę della w środku konstrukcja metalowa oblana plastikiem sciany wzmocnione blacha hdd nie slychac ale ;/ przestarzała jest to ją wymieniłem na pudło rezonansowe( mało miejsca na kable i hdd w tym dellu ale to normalna atx tylko dośc stara)