Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
logowanie do systemu + neostrada • programosy.pl

• Ogłoszenie:

logowanie do systemu + neostrada

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Logowanie do systemu + neostrada

Postprzez michu151 10 Mar 2007, 20:06

reklama
Witam mam pewien prolem.. Od pewneo czasu gdy siedze juz jakis czas na necie neostrada zaczyna wariowac - nie wyswietla stron - zadnych, nie laczy sie z komunikatorami itp itd, polaczenei ponowne nic nie daje. musze sie przelogowac lub uruchomic ponownie komputer.
Dolaczylo rozniezwybeiranie uzytkownika przy wlaczaniu komputera. Zawsze wlaczal sie od razu a teraz musze wybrac uzytkownika a do wyboru mam tylko jednego (administratora)

czy ktos ma jakies pomysly co z trym zrobic?
z gory dzieki za pomoc
michu151
~user

Dołączenie: 07 Mar 2007, 22:42

Postprzez odimen 11 Mar 2007, 16:04

Witam mam pewien prolem.. Od pewneo czasu gdy siedze juz jakis czas na necie neostrada zaczyna wariowac - nie wyswietla stron - zadnych, nie laczy sie z komunikatorami itp itd, polaczenei ponowne nic nie daje. musze sie przelogowac lub uruchomic ponownie komputer.

co do tego to jak ci sie tak stanie spróbuj odłączyć modem albo wyjać kabelek od neta i podłączyć spowrotem. Jak pomoże i nie bedziesz musial restarta dawać to modem sie "zapycha" :)
odimen
~user

Dołączenie: 14 Paź 2005, 21:00
Pochwały: 1

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości