Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

linux z windows (się nielubią) • programosy.pl

• Ogłoszenie:

linux z windows (się nielubią)

Dyskusje i problemy z Unix'ami

linux z windows (się nielubią)

Postprzez ecikpecik 28 Sty 2006, 14:02

reklama
:( miałem linuxa z xp i jak sformatowałem xp i zainstalowałem nieruszając partycji linuxowej to pużniej sie mnie nie pytał czy włączyć linuxa czy xp dopiero jak dałem uaktualnienie to sie pytał z tego co wiem to windows usuwa nakładke linuxa i xp staje sie domyślny mozna jakoś to zrobić bez uaktualnienia
Awatar użytkownika
ecikpecik
~user

Dołączenie: 29 Gru 2005, 14:11
Miejscowość: Lesko

Postprzez bzyyczek 28 Sty 2006, 14:25

Polecam, poczytaj o tym na stronie: http://ag.bocznica.org/

i poszukaj tez o linux rescue. Odpalasz płyte bootowalna i własciwie po wpisaniu tego powinno przywrócić ci gruba czy lilo...
google google i jeszcze raz google
bzyyczek
~user

Dołączenie: 28 Sty 2006, 14:08
Miejscowość: Wawa
Pochwały: 1

Postprzez ecikpecik 28 Sty 2006, 14:33

dzięki za pomoć
microsoft

dować + -sy
Awatar użytkownika
ecikpecik
~user

Dołączenie: 29 Gru 2005, 14:11
Miejscowość: Lesko

Powróć do System Linux / Unix

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości