Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 linux z neta na cd • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad • TubeDigger • Visual Studio Code • Passware Kit Standard
po sciagnieciu obrazu plyty wypalsz ja i gotowe
ustawiasz bootowanie z cd i juz mozesz uzywac linuxa (wersji live nie instaluje sie)
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
ecikpecik napisał(a):oki coś już wiem ale ja chce ją odpalić z biosa
przeciez pisalem
precel_dozy napisał(a):ustawiasz bootowanie z cd
wchodzisz do biosa
w first boot device dajesz cd-rom
lub podobne zalezy od producenta biosu i daty jego wydania ale zawsze wystepuje slowo boot
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
Zrzuć powtórnie obraz płyty na dysk i wypal na cd za pomocą -np.DVD Decryptera czy Nero.Dopiero wtedy linux nadaje sie do uruchomienia.Z obrazu nie wystartujesz.
obraz plyty ktora sciagnales z netu wypal w nero(nagrywarka nagraj plik obrazu)