Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 layut anime • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
Jakby ktoś mógł wykonać Layout na strone o anime ... nie musi byc skomplikowany moze być nawet sam szkic z painta chodzi mi o to zeby podsunoł mi ustawienie różnych paneli np. reklamy .. buttonów Strona głowna itd. itd. mzoe byc sam szkic
Szkoda, że nic o tym wcześniej nie napisałeś bo oszczędziłbyś mi godziny pracy . Wszelkie cmsy moim zdaniem są poprostu biedne, jak robić stronę to z własnym kodem.
D3N napisał(a):Wszelkie cmsy moim zdaniem są poprostu biedne, jak robić stronę to z własnym kodem.
dokładnie zgadzam się, jak swoje zrobisz to wiec co i jak i znasz www od podstaw a w cms tylko Panel admina i nic wiecej , chyba ze na php sie znasz ;]
Poza tym jak laya masz to musi ci ktos go pociąc do fusiona za kase ( chyba ze trafi ci sie jakiś dobry człowiek ;] ) albo ze sam umiesz