Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

konwertowanie rmvb do avi. pomocy • programosy.pl

• Ogłoszenie:

konwertowanie rmvb do avi. pomocy

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Konwertowanie rmvb do avi. POMOCY

Postprzez pacio37 13 Mar 2006, 18:24

reklama
Mam program do konwertowania ( RM Converter ) wszytsko ustawione że na format AVI i jak naciskam convert ro wyskakuja jakies opcje wybieram jedną z nich to i convert a to nie convertuje co mam zrobić żeby działało???
:oops:
pacio37
~user

Dołączenie: 15 Lut 2006, 23:39

Postprzez oklahoma 13 Mar 2006, 18:31

Też miałem ten problem i powiem że go nie rozwiązałem wiec wybrałem format MPEG i wtedy ruszyło.
Ostatnio edytowany przez oklahoma , Dzisiaj o 10:22:27, edytowano w sumie 100 razy
Image
Awatar użytkownika
oklahoma
~user

Dołączenie: 06 Lis 2005, 15:18
Miejscowość: Sztum
Pochwały: 43

Postprzez Jerzy 14 Mar 2006, 20:58

Witam!!! Jest taki program Total video converter.Dość szybko przerabia pliki rmvb na avi i poprawia jakość filmu.Pozdro.
Jerzy
~user

Dołączenie: 19 Mar 2004, 22:59
Pochwały: 1

Postprzez jinx 15 Mar 2006, 13:41

Witam o ile pamietam to program RM converter jest platny i jako demo dziala ale wplata w obraz logo z info o kupnie a gdy zaplikuje sie mu lekarstwo to przestaje dzialac.Dlatego proponuje rozwiazanie tak jak oklahoma napisal przerobienie go na mpeg ale polecam ci do tego program winavi video conwerter tez jest platny ale po lekarstwie dziala ok.Uzywam go m.in. do tej wlasnie konwersji.
Awatar użytkownika
jinx
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 11:09

Re: Konwertowanie rmvb do avi. POMOCY

Postprzez GIGABYTE2 15 Mar 2006, 20:19

pacio37 napisał(a):Mam program do konwertowania ( RM Converter ) wszytsko ustawione że na format AVI i jak naciskam convert ro wyskakuja jakies opcje wybieram jedną z nich to i convert a to nie convertuje co mam zrobić żeby działało???
:oops:

Użyj Winavivideoconverter. Więcej :
www.formaty.com.pl
Chuck Norris umie trzasnąć drzwiami obrotowymi.
Awatar użytkownika
GIGABYTE2
~user

Dołączenie: 18 Gru 2005, 15:21
Miejscowość: Takie sobie Szczytno w Azji
Pochwały: 3

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości