Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 komputer do 900zl • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Trellix Stinger • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Subtitle Edit • Subtitle Edit Portable • DVDFab HD Decrypter • K7 UltimateSecurity • EverNote
Czy moglby mi ktos doradzic jakis komputer z allegro do 900zl??? cd-rom i FDD moze ale nie musi byc. Obudowa tez niekoniecznie ale przydalaby sie. najlepiej zeby byly 3 gniazda na ram.
Moze kots pomyslec ze jestem wygodny ale od paru dni siedze nad tym i nie moge sie zdecydowac na cos konkretnego. dzisiaj to juz oczopląsu dostaje
nei bardzo:
za slaby procek
za malo ramu
plyta asrocka (a jeszcze nie widzialem asrocka z 3 gniazdami na ram)
i bardzo podobny komputer znalazlem tylko ze ok 150 zl taniej
ale dzieki za zainteresowanie
piasek1990 a może powiedz jakie części już masz? bo lepiej by chyba było np kupić płyte z prockiem + ramy + dysk + napęd.....czy co tam potrzebujesz....
Ja za 900 zl kupiłem w sklepie nowe, tylko grafika była używana:
płyta - asRock, ram 256 ddr, grafa geforce ti4200, procek - sampron 2200+, twardziel - 80 seagate + nowa obudowa ;P
EquinoX20 bardzo się cieszę że takiego kompa sobie kupiłeś, ale temat raczej tego nie dotyczy, poza tym na allegro takiego kompa dostaniesz taniej, lub za te same pieniądze kupisz lepszego....
ddendek po co piszesz tutaj i robisz syf? weź swój temat załóż...