Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
komp nie zapisuje ustawień • programosy.pl

• Ogłoszenie:

komp nie zapisuje ustawień

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

komp nie zapisuje ustawień

Postprzez ArTeX 30 Kwi 2006, 01:34

reklama
mam problem mianowicie po kolejnym właczeniu kompa odkryłem ze znikneła!??!?? połowa dysku a poza tym cokolwiek bym nie zainstalował po ponownym uruchomiemiu wszystko wraca do poprzedniego stanu (tzw jak by komp co uruchomienie wracał do pewnego stanu) dodam jeszcze ze zaczeło sie to kiedy odkryłem ze wiatraczek od procka przestał dzialac i proceron potwornie sie nagrzał teraz lece na wentylatorze domowym :D P.S DLACZEGO KTOŚ USUNĄŁ MÓJ POPRZEDNI TEMAT(dotyczący tego samego)????? chyba ze to kolejny psikus mojego szalonego kompa :evil:
ArTeX
~user

Dołączenie: 17 Lip 2005, 05:48

Postprzez M@ikel 30 Kwi 2006, 02:07

raczej to nie wirus wiec mysle ze problem tkwi w sprzęcie, możliwe że dysk ma bad sectory sprawdź go jakimś programem

pozdro
...
Awatar użytkownika
M@ikel
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 00:18
Pochwały: 68

Postprzez ArTeX 30 Kwi 2006, 02:57

dysk jest na pewno ok powtarzam ze problem powstał po "podgrzaniu" procesora streszczenie problemu w tytule tematu

[ Dodano: Dzisiaj o 15:51 ]
FAJNIE BY BYŁO!!!! gdyby ktoś mi wreszcie pomógł!!!! :evil:
ArTeX
~user

Dołączenie: 17 Lip 2005, 05:48

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości