Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

klawiatura • programosy.pl

• Ogłoszenie:

klawiatura

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Klawiatura

Postprzez cloudjubei 27 Mar 2006, 21:04

reklama
WItam! Otóż mam klawiature Microsoftu którą system wykrył jako:
Standardowa Klawiatura 101/102 klawisze lub Microsoft Natural keyboard PS/2.
Problem tkwi w tym ze niektore z przycisków nie chodzą :/ przede wszystkim chodzi mi o klawisze F1-F12 oraz dodatkowe przyciski na boku klawiatury to jest calendar oraz my documents (nie są mi zbytnio potrzebne :) )
Nie działaja jeszcze przyciski do włączenie jak sie jest w przegladarce 'Ulubione' i wybrać...

Sądze że jest to przyczyna sterownika a sam nie pamietam czy takowy instalowałem z płyty/dyskietki czy systemowo... Czy ktoś wie o co chodzi ewentualnie mógłby podać jakiś nowy sterownik :)?

pzdr
cloudjubei
~user

Dołączenie: 08 Sty 2006, 03:00
Pochwały: 2

Postprzez DeadOrAlive 27 Mar 2006, 21:33

Jeśli klawiatura ma extra przyciski to potrzebny jest sterownik do niej.
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez Precel 27 Mar 2006, 21:39

DeadOrAlive napisał(a):Jeśli klawiatura ma extra przyciski to potrzebny jest sterownik do niej.

racja
ale czasami wystepuje takze dodatkowy przycisk na klawiaturze ktory wlacza te klawisze u mnie tez nie dzialaja klawisze F poki nie wylacze ta funkcje specialnym przyciskiem :wink:
Dołączenie:
29.04.2005 02:14:25
Ostatni post:
04.08.2008 15:22:24
dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym
to by było na tyle....
verba volant, scripta manent !
Awatar użytkownika
Precel
^zasłużony

Dołączenie: 29 Kwi 2005, 02:14
Pochwały: 639

Postprzez cloudjubei 27 Mar 2006, 21:52

Chyba wiem ktory to przycisk :) zaraz sprobuje moze podziała :D:D
cloudjubei
~user

Dołączenie: 08 Sty 2006, 03:00
Pochwały: 2

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości