Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 klawiatura do grania • programosy.pl
Witam!Mam stara klawiature ktora juz powoli sie rozlatuje i mam zamiar sprawic sobie nową,ktora by byla dobra do grania np> w Queka3.Cena zabardzo nie gra roli,chcialbym juz w miare pozadna kupic zebym za szybko nie musial jej zmieniac.Wiec prosze o jakies podpowiedzi co do tej klawiatury.Z gory dzieki!
Zainteresowala mnie jeszcze ta http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13593#
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Ja mam tą klawiature:
LOGITECH Klawiatura bardzo dobrze sue sprawuje w grach jak i podczas pracy. Klawisze są jak w laptopie, a sama klawiatura cienka Ma 6 dodatkowych klawiszy funkcyjnych Klawiatura jak za tą cene bardzdo dobra Ma interfejs USB choć wystarczy zwykła przejściówka usb/ps2 i masz klawe na ps2 Nic lepszego za te cene nie kupisz pozdro