- Kod: Zaznacz wszystko
@Marcin
przykro mi ale twój post nic nie wnosi do mojej sprawy...
po pierwsze proszę tu o pomoc w rozwiązaniu problemu... zainstalowanie wszystkich możliwych syfów z netu oczywiście rozwiązałoby problem, ale przy okazji przysporzyłoby miliona innych... nie o to mi chodzi...
po 2 po co mam instalować jave update 2 (podales mi link do niej) skoro mam już zainstalowaną update 3. a do tego przy odinstalowanej up-3 i zainstalowanej up-2 java się aktualizuje po paru minutach i wtedy zamiast jednej javy up-3 ważącej 111MB masz jeszcze jave up-2 która waży 134MB (czyli zamiast tylko 111 masz zawalone 234MB)
co do odnośnika do innego forum... również nie pomógł ponieważ instalowałem jave najpierw online potem offline i nie przynosi to żadnego rezultatu..
- Kod: Zaznacz wszystko
tm72
wydaje mi się że problem nie leży po stronie dostawcy ponieważ tak jak już pisałem w pierwszym poście na starej javie kurnik działał.. ale idąc tym tropem... czy może to być związane z AV albo firewallem? (używam odpowiednio NOD32 i Sunbelta)
[ Dodano: Dzisiaj o 11:27 ] mam coś co może pomóc w naprawie tej javy... przy odpalaniu stronki w której potrzebna jest java wyskoczył mi taki komunikat
po czym java się niby odpaliła ale niestety nie wykonywała swego zadania... z tego co zrozumiałem to jakieś wpisy się nie zgadzają.. idzie coś z tym zrobić?
[ Dodano: Dzisiaj o 20:20 ] no czy jest ktos mi w stanie pomoc tutaj czy nie?