precel_dozy napisał(a):ac ze sie nieznasz na monitorach lcd
Na monitorach sie znam ale nigdy nie słyszałem o takiej firmie

precel_dozy napisał(a):ac ze sie nieznasz na monitorach lcd

Ziomek15 napisał(a):Na monitorach sie znam ale nigdy nie słyszałem o takiej firmie
Shady napisał(a):Dodam, że mi kiepsko się gra w gry na monitorach LCD, lepiej na CRT.

Shady napisał(a):Dodam, że mi kiepsko się gra w gry na monitorach LCD, lepiej na CRT.

Arobar napisał(a):Jaka jest jakoś obrazu na LCD 19' w rozdzielczości 800x600? Ponoć monitory LCD pracują dobrze tylko w jednej rozdzielczosci

Arobar napisał(a):Jaka jest jakoś obrazu na LCD 19' w rozdzielczości 800x600?

precel_dozy napisał(a):powiem tak ja masz 19 cali to nie dajesz rozdzilaki 800x600
jak masz lcd 19 to zalecana rozdzielczość obrazu wynosi 1280 x 1024

DeadOrAlive napisał(a):Standardowa rozdzielczość dla LCD 19" to 1280x1024

To wtedy problem, więc się zastanawiam jak by to było po zmniejszeniu rozdzielczości.
 To wtedy problem, więc się zastanawiam jak by to było po zmniejszeniu rozdzielczości.

Arobar napisał(a):jak by to było po zmniejszeniu rozdzielczości.
 Po prostu wszystko za duze
  Po prostu wszystko za duze   

Ziomek15 napisał(a):Kiepsko to wygląda po zmniejszeniu Po prostu wszystko za duze

Myślałęm że o pulpit
 Myślałęm że o pulpit

Ziomek15 napisał(a):precel_dozy napisał(a):zaden inny producent nawet nie dorasta do piet EIZO
no nie wiem, niezbyt znana firmaja bym radził kupić coś pewniejszego jak sony, samsung, philips, belinea itd
pozdro

_misza napisał(a):Sam mam zamiar kupić EIZO jak mnie kasa puści

Arobar napisał(a):Wiem, że najlepiej jest 1280x1024 ale jak karta graficzna nie da rady? To wtedy problem, więc się zastanawiam jak by to było po zmniejszeniu rozdzielczości.

j23 napisał(a):17stka ci wystarczy chyba ze jestes grafikiem.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości