Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jaką nagrywarke kupić. • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: PotPlayer • WebCatalog • Helium • Far Manager • PicPick Portable • PicPick • Steam • Any Burn • CurrPorts
Cześć!! Mam pytanko, wlasnie zamierzam kupic sobie nagrywrke DVD, czy moglibyscie doradzic jaka tak do 160-170zl. Kolega doradzal Benq 1650, 16x. A i mowil ze niekotre nagrywarki jak nagraja film na DVD to nie odtwarza ich taki odtwarzacz DVD co jest podlaczony do TV. Prawda?? Wiec polecił Benq, POzdrawiam!!
wczoraj był temat w dziale sprzętu o nagrywarkach były podane porównania linki itp poczytaj
http://forum.programosy.pl/jaka-nagrywarka-dvd-vt36023.html
Niestety to że np. film nagrany jako dvd na nagrywarce nie jest odtważany CZASMI przez stacjonarny DVD to jest prawda...
jednak takie przypadki sie b. rzadko zdazają a i płyta tez ma na to wpływ.
Osobiście posieadam LG GSA 4165B nagrywa i odczytuje wszystkie rodzaje łacznie z DVD-/+ RAM jestem z niej zadowolony i jakość nagrywarek i odtwarzaczy sprawdziłem osobiśćie zarówno przy PC jak i przy kinie domowym. Polecam LG