Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

jak ściągać gry java na telefon przez irde komputerową???? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

jak ściągać gry java na telefon przez irde komputerową????

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Jak ściągać gry java na telefon przez irde komputerową????

Postprzez nawes 04 Mar 2006, 21:38

Nie wiem jak ściągać gry java na telefon siemens c65 przez irde kompóterową!!! Niech mi ktoś pomo że!!! Mój numer gg:3829918
nawes
~user

Dołączenie: 04 Mar 2006, 21:33

Postprzez stary* 04 Mar 2006, 21:41

nawes napisał(a):kompóterową!!

polecam slownik... :lol: :roll: :roll:
nawes napisał(a):Nie wiem jak ściągać gry java na telefon siemens c65

podpinasz Irdę, klikasz prawym na plik, wyslij plik do : , tam będzie urządzenie, przykladasz fonik, i się przesyla :wink: :wink:
Awatar użytkownika
stary*
~user

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 12:40
Miejscowość: Ruda Śląska
Pochwały: 145

Postprzez artix 04 Mar 2006, 21:41

a IRD'a widzi Twoją komórke??
Pozdrawiam i niech moc będzie z Tobą :D
Awatar użytkownika
artix
~user

Dołączenie: 20 Paź 2005, 19:03
Miejscowość: Łowicz
Pochwały: 11

Postprzez Konr@d 04 Mar 2006, 21:48

Awatar użytkownika
Konr@d
~user

Dołączenie: 03 Mar 2006, 22:20
Pochwały: 16

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości