Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jak podłaczyć video --> pc ? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: WavePad • Zortam Mp3 Media Studio • Reg Organizer • Glary Utilities Pro • Syncovery • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Lansweeper
Siema.
Chciałbym podłączyć Video do PC'ta w celu przegrania zawartości kaset VHS na płyty DVD, jest taka mozliwosc, aby zrobic to w domowych warunkach?
Sprzet taki jak w podpisie... : )
Czyli moja karta graficzna ma wejscie S-Video ( out ), wiec nie podłacze przez nie magnetowidu, czyli najlepiej jakbym kupił tuner Tv, badz cos innego, tylko co, tu pytanie do was. co by było tansze?
tunery maja to do siebie ze mają mała jakość przetwarzania obrazu sam kupiłem tuner gdzieś za 300zł jeden z lepszych w tej cenie i kablówke tak mi odbiera jak na normalnym TV z antena w postaci krótkiego druta