Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
internet explorer (wininet.dll) błąd • programosy.pl

• Ogłoszenie:

internet explorer (wininet.dll) błąd

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Internet Explorer (wininet.dll) błąd

Postprzez mastermax 09 Kwi 2006, 15:56

reklama
Witam, mam taki problem z iexplore.exe no wiec wszystko cały czas działało
coś się tam sciagało, przegladałem sobie stronki po jakims czasie zamknalem przegladarke na chwile chce wlaczyc zpowrotem a ona mi na to ze nie i koniec, pojawia sie komunikat o błedzie iexplore.exe tak wyglądają szczególy

AppName: iexplore.exe AppVer: 6.0.2900.2180 ModName: wininet.dll
ModVer: 6.0.2900.2781 Offset: 000158f3

wydaje mnie sie a wrecz jestem prawie pewien ze to nie chodzi w sumie o IE tylko o ta dll-eke (wininet.dll) taki sam blad wyskakuje tez gdy uruchamiam GG możecie coś poradzić bo mnie się pomysły już skończyły juz chcialem reinstalke zrobic gdy jeszcze wpadlem na pomysl zeby sprobowac uruchomic Mozille(Portable ver.) z PenDrive i zadziałała :)

Za wszelka pomoc z gory wielkie dzieki

Info:
Windows XP Pro SP2 i cała reszta
Awatar użytkownika
mastermax
~user

Dołączenie: 10 Lis 2005, 12:47
Miejscowość: Dundee (Scotland)
Pochwały: 1

Postprzez jeff 09 Kwi 2006, 16:04

ściągnij stąd

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?wininet

i wpakuj do

x:\windows\system32\

gdzie x to litera dysku na którym masz wina
jeff

Postprzez mastermax 09 Kwi 2006, 16:11

dzieki zaraz zobacze czy działa , właśnie z ciekawosci odpalilem kompa w awaryjnym z obsługą sieci i odziwo IE dziala OK robie restarta i zaraz napisze co i jak

no niestety zamiast być lepiej to było jeszcze gorzej po zamiance pliku podczas logowania sie wystepowal blad w svchost i nawet tego nie moglem zrobic ani w normalnym ani w awaryjnym na szczescie po przebyciach z tym systemem zanim cos zamienie czy skasuje to robie backupa teraz jest jak bylo pluje soe do tej dll-ki

jakies jeszcze pomysly?

a mozesz mi powiedziec czy ten plik to jest od WinXP czy od IE tzn. bo jak IE to zawsze mozna je przeinstalowac wiadomo winde tez tyle ze przeciez to nie oto chodzi zeby co 2-3 miecgy system na nowo wrzucac

a i jeszcze jedno mozesz mi gdzies wrzucic ostatnia latke zabezpieczen IE bo mi sie pokazole ze jest do pobrania ale pobrac to nie moge a przez firefoxa na Windows Update nie moge sie dostac moze to jakos pomoze

[ Dodano: Dzisiaj o 15:34 ]
HURA MAM ROBALA NARESZCIE ImageImageImage

Tu się gnojek schował i mieszał:

O20 - Winlogon Notify: gdiwxp - C:\WINDOWS\SYSTEM32\gdiwxp.dll

i tak dzieki :)
Awatar użytkownika
mastermax
~user

Dołączenie: 10 Lis 2005, 12:47
Miejscowość: Dundee (Scotland)
Pochwały: 1

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości