Mam nadzieję, że będzie na forum ktoś kto pomoże mi w rozwiązaniu wątpliwości lub problemu, jaki mam...
Pobrałem sobie Adobe Premiere CS4 oraz Adobe After Effects CS4 z dwóch różnych źródeł i używam na 30 trialu.
Niestety pojawił się pewien problem... Otóż zrobiłem sobie w After Effects "intro" (logo, czy jak to zwać) i chciałem użyć go na początku filmiku zmontowanego w Adobe Premiere. Wszystko poszło dobrze, zapisałem projekt z After Effects na dysku, włączyłem Premiere i po wybraniu opcji "Import" oraz wskazaniu pliku, zamiast zimportowania projektu pojawiło się takie oto okno...
http://img231.imageshack.us/img231/572/72503764.jpg
Z tego komunikatu wynika, że potrzebuję "Adobe Production Premium", ale skąd to wziąść? Przejrzałem kilka stron i jest to pakiet, w którym wchodzą m.in. wyżej wymienione przez mnie programy, ale uważam, że po zainstalowaniu ich osobno wszystko powinno i tak działać, ale... nie działa.

Bardzo proszę jeśli ktoś byłby w stanie wyjaśnić mi ten problem o odpowiedź w tym temacie, ewentualnie podanie linka do innego tematu, lub brakującego programu.
Pozdrawiam!