Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
gry na pc i pad • programosy.pl

• Ogłoszenie:

gry na pc i pad

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Gry na PC i pad

Postprzez Martinezinho 25 Gru 2006, 15:12

Mam prośbę. Mógłby mi ktoś napisać w jakie gry na PC można grać przez pada :) . Narazie grałem tylko w PES6 i chciałbym wypróbować swojego nowego pada na jakiejś innej gierce ;) . Opcji szukał używałem i narazie wiem, że na padzie można grać w Fife, PES, Toca i NHL.
Martinezinho
~user

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:25

Postprzez pawfer 25 Gru 2006, 15:54

Need For Speed , NBA
Flatout 2
Devil may cry 3
Omnimusha 3
Prince of Persia (trilogy)
I wiele innych....
Awatar użytkownika
pawfer
~user

Dołączenie: 17 Gru 2005, 15:23
Miejscowość: słupsk
Pochwały: 70

Postprzez kjubus 25 Gru 2006, 19:18

Lego Star Wars
Serious Sam (1)
WSZYSTKIE gry wyścigowe
Tomb Raider Legend
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas...

no i tak jak napisał pawfer WIELE innych. w praktyce to bys pewnie nawet w Company of heroes mogl zagrac, ale nie wiem, jak by bylo z grywalnoscia:) to jest temat rzeka - wszystkie gry, ktore obsluguje sie za pomoca (tylko) klawy powinno dac rade uruchomic na padzie. rownierz duza czesc tych, gdzie uzywa tez sie myszki (PoP, R6 Vegas) tez da rade.
Image <=== WWW
Aristo Prestige 1700 - Centrino Duo 2.2GHz, 1*2GB DDR2 667 + 1*1GB DDR2 667, GF 8600M GS 256MB+turbocache (max 512), Win 7 Professional x64 //PlayStation 4 500GB + LG 37LH3000

nie pomagam przez PW/GG/E-MAIL! masz klopot? pisz na forum.
Awatar użytkownika
kjubus
~user

Dołączenie: 28 Lis 2005, 17:06
Miejscowość: Bogdanowo k. Poznania
Pochwały: 33

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości