Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
gra nikefootball return :) • programosy.pl

• Ogłoszenie:

gra nikefootball return :)

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

gra nikefootball return :)

Postprzez piki19 22 Kwi 2006, 14:34

Powracam do tematu z lutego!!! Tematem była gra nikefootball, a nie wiem czemu większośc pisała o Urban freestyle soccer-troche to bez sensu.Jesli wam nike football nie chodzi to ich pociesze że instalka też mi nie chodzi:), ale jeśli chodzi o gre na www.... to w nią grałem(Nie wiem czym sie różnią).Przez długi czas nie mogłem włączyć ale teraz chodzi.Ściągnąłem MSJavx86 i goli jak chce tylko że ta gra chodzi tylko na internet explorer a ja miałem mozzile i dlatego wyskakiwał komunikat "WildTangent Web Driver requires the Microsoft Java Virtual Machine. Internet Explorer is using an alternative JVM. Please check the JVM settings in the control panel.".Może ktoś wie jak odpalić gre z instalki bo wszystko ładnie goli dotąd dopóki nie pojawi sie koles i napis MAGIA.GRA przestaje sie ładować i ... tak już zostaje. POmóżcie jak możecie i nie rozpisujcie sie na inne gry tego typu.Pozdro
piki19
~user

Dołączenie: 22 Kwi 2006, 14:13

Postprzez fluid 22 Kwi 2006, 14:35

piki19 napisał(a):Microsoft Java Virtual Machine

no to sciagnij jave microsoftu :roll: :roll:
jaki problem...
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW
Each EMO can suck my ballsack but one in particular...
NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE
GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
Awatar użytkownika
fluid
*mod

Dołączenie: 12 Gru 2004, 00:38
Miejscowość: Warszawa
Pochwały: 947

Postprzez piki19 22 Kwi 2006, 16:55

chyba ściągnąłem ale tylko chodzi na http://nikefootball.nike.com/nikefootball/front/magia/magia_front.jsp?languageNum=9, , a na kompie jako instalka nie chce.Tą gre można też ściągnąć ale nie chodzi bo wyskakuje magia i tyle... .Lipa
piki19
~user

Dołączenie: 22 Kwi 2006, 14:13

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości