Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 dziwna temp w speedfan. • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Mozilla Firefox • Faktura VAT • Helium • PhpStorm • ReSharper • IntelliJ IDEA Community Edition • Passmark OSFMount
Siema. Mam pytanie. Niedawno spaliła mi się karta(radek x 1600). Mam ją wymienioną, ale coś mnie zastanawia. Jeden ze wskaźników w speedfan pokazuje 144 stopnie C lub -73 stopnie C. Więc troche mnie to niepokoi więc pytam was o zdanie. Czemu taki odczyt?? Jak coś screen.
"Jeśli wolę walki, nieumiejętność pogodzenia się z porażką oraz chęć wygrywania za wszelką cenę nazywa się konfliktowym charakterem, istotnie go mam"
Już dawno zrezygnowałem z usług tego programu bo często bzdury pokazuje, temperatury najlepiej sprawdzać albo w bios, albo programami dołaczonymi do sprzętu (płyty głównej, sterownik karty graficznej).
DeadOrAlive Mam pytanie. Czy może by tak że ta karta nie ma czujnika temperatury. Bo ani w biosie ani ati tray tools nie da się jej sprawdzi. Ta opcja jest zablokowana.
"Jeśli wolę walki, nieumiejętność pogodzenia się z porażką oraz chęć wygrywania za wszelką cenę nazywa się konfliktowym charakterem, istotnie go mam"
w x1600XT jest czujnik ty pewnie masz wersje pro wiec musisz czekac na potwierdzenie flu
w kazdym razie sciagnij
http://www.majorgeeks.com/download.php?det=4181
pozniej komputer-czujnik i daj screena
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !