Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Dysk twardy 2xusb • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Axence nVision Pro • Farbar Recovery Scan Tool • FotoSketcher Studio • AnyDesk • Folder Guard • OkMap • Mozilla Firefox • 360 Total Security • Maxthon Cloud Browser
Witam dostalem dysk Intenso 500gb niestety mam on Kabel Y-USB 2.0 czyli podwójne usb co komputer u mnie z miejsca wyczuł czy jest jakaś przejściówka czy coś? Niestety dysk do filmów by ogladać na Plazmie co mi nie na reke majac 2xUsb poratujcie pozdrawiam
Wlasnie chodzi mi o ta plazne by sie nie posypalo co do systemu plików hmm do zrobienia kwestia jest taka czy jesli tel ma jedno wejscie to czy jest jakis nie wiem mocniejszy kabel czy cos ktory mi to ogarniej wtedy?
Weź kabel do dysku co masz i wepnij w port. Jeśli dysk się rozrkęci - port daje wystarczajaco duzo mocy. Jeśli bedzie sie rozkrecal i zatrzymywal talerz - to za mało. Może rozwiązaniem byłoby podpięcie drugiego wtyku w ładowarkę USB do gniazdka ?