Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

dostęp do wyłączonego kompa ? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

dostęp do wyłączonego kompa ?

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

dostęp do wyłączonego kompa ?

Postprzez merak 03 Lut 2007, 00:13

reklama
Siema ludzie mam takie pytanko. Mam w domu 2 kompy i oczywiście sieć LAN, czy jest taka możliwość żeby wejść do drugiego kompa w czasie gdy jest wyłączony ?? Coś słyszałem o "Zdalnym Pulpicie", ale nie wiem czy jest on do tego.
KieDy CIaŁo A ZmuSZA CIaŁO b SIłĄ To CIAŁO B MoZE DAć W PysK...........
Awatar użytkownika
merak
~user

Dołączenie: 27 Lip 2006, 21:25
Pochwały: 2

Postprzez Michal_Gluszyca 03 Lut 2007, 00:40

e.....no z tego co wiem to na 100% nie...to by nie miało sensu :-|
Spróbuj przejść przez zamknięte drzwi....albo inaczej, spróbuj przejść przez drzwi których nie ma :]
w WWW pierwsza polska strona na temat Alien Swarm
Awatar użytkownika
Michal_Gluszyca
~user

Dołączenie: 22 Kwi 2006, 13:13
Pochwały: 9

Postprzez DeadOrAlive 03 Lut 2007, 01:02

merak napisał(a):wejść do drugiego kompa w czasie gdy jest wyłączony ??

Jeśli nie wyłączony z sieci to jest taka możliwość aby uruchomić komputer (w biosie -> LAN wake-up czy jakoś tak).
Ale jak wtyczka wyjęta to nie da rady.
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości