Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
do paki za skype! • programosy.pl

• Ogłoszenie:

do paki za skype!

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

do paki za Skype!

Postprzez mi33 29 Maj 2006, 18:20

Do więziena za Skype.

Polska Agencja Prasowa poinformowała, że na Białorusi wszczęto kolejne śledztwo w sprawie wykorzystaywania programu Skype do telefonii internetowej VoIP. U naszego wschodniego sąsiada korzystanie z technologii VoIP jest nielegalne.

Jak podaje PAP za serwisem webplanet.ru aresztowano osobę pod zarzutem wyrządzenia szkody wycenionej na 100 tys. dolarów monopoliście telekomunikacyjnemu Biełtiekom. "Fachowo" zarzut sformuowano jako organizację nielegalnego kanału łączności.

Całe szczęście, że Białoruś mimo, że tak blisko to jednak nadal bardzo daleko...

Źródło: Polska Agencja Prasowa

Temat z serii informacyjno-pogadankowy :mrgreen:
Jeśli ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia w tej sprawie : proszę bardzo! ;)
Awatar użytkownika
mi33
~user

Dołączenie: 01 Sty 2006, 18:46
Pochwały: 30

Postprzez Hultek 29 Maj 2006, 18:21

TO ja juz nie korzystam ze skype
Hultek
~user

Dołączenie: 22 Maj 2006, 08:06

Postprzez Ziomek* 29 Maj 2006, 18:22

no ja na skype dosyć rzadko jestem więc mi to wisi ;) W zasadzie nioe używam tego programu ;) Ale artykuł dość ciekawy :? .....
Wszystko co dobre szybko się kończy...
Awatar użytkownika
Ziomek*
~user

Dołączenie: 14 Gru 2005, 14:02
Pochwały: 76

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości