Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 czy da rade 2 mikrofony • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: IDrive Online Backup • ChrisPC RAM Booster • DownloadHelper • OCCT • Grammarly for Chrome • W10Privacy • AnyDesk • LastPass Password Manager • Mozilla Firefox
Emulatora czego? Wejście line in w odróżnieniu od mic nie podaje napięcia, które jest potrzebne żeby mikrofon komputerowy działał, bo to taki mały mikrofon pojemnościowy.
Chodzi mi o to czy jak podłączył bym cos takiego do wejścia mic to czy zasialiacz podawałby większe napięcie odpowiednio dla dwóch mikrofonów czy podawałby wartość dla jednego mikrofonu? Jak myślicie?
Wg mnie będzie podawał wartość dla jednego mikrofonu...
Nie wiem czy płyta główna jest w stanie wykryć że dwa mikrofony są podłączone i podwyższyć odpowiednio napięcie....