Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 błędy w wyszukiwarce • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable • Multi Commander • WebCatalog • Mozilla Thunderbird • Farbar Recovery Scan Tool
witam. zauażyłem na onecie, że przy kliknięciu na linki z odnośnikiem do jakiejś wiadomości otwiera się zupełnie inna wiadomość. czy to wina mojej przeglądarki czy w onecie mają coś poknocone?
Nie przy każdym,ale przy wielu zdaża się, że odsyła mnie do nie tej wiadomości, którą chciałem przeczytać. Dzięki, Twoja odpowiedź mnie uspokoiła, bo bałem się, że mam jakiegoś syfa i to on robi bajzel. Pozdrawiam.
Hmm... to niewiem. U mnie takie coś na onecie zdarzyło się góra trzy razy. Jak klikniesz na jakiś odnośnik i pojawi się co innego to sprawdź na jakieś innej przeglądarce czy tak samo jest.