Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 30 dniowy windows xp • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: SUPERAntiSpyware Free • MailWasher Pro • GS-Calc • GS-Base • Calibre Portable • Calibre • 360 Total Security • n-Track Studio • AIMP
Po instalacji systemu Windows XP 2002 pojawił się komunikat o niezbędnej aktualizacji w celu sprawdzenia legalnosci systemu. Komunikat mówi że jesli tego nie dokonam w ciagu 30 dni sytem przestanie działać. Obawiam się iż po dokonaniu tego kroku mój system stanie się bez użyteczny, ponieważ posiadana przeze mnie wersja to pirat. Czy jest jakis plik który spowoduje iż moge uniknąć aktualizacji????
Jak zainstalowałem wersje OEM to tak jest i nie ma na to rady załatw sobie innego windowsa
Powrót na programosy, wiem - pochwałami i postami waS nie dogonie. Pozdro dla starej brygady! ! ! [size=10Sempron 3000+, Asus M2NPV, GeForce 6150, 1GB ram, dysk samsung 160 gb...[/size]