Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 se k300i • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Quantum GIS • Grammarly for Chrome • Awesome Screenshot for Chrome • Farbar Recovery Scan Tool • ChrisPC Free VideoTube Downloader • ImTranslator for Chrome • Mozilla Firefox • Advanced Renamer Portable • Advanced Renamer
po podłączeniu irdy nie pokazuje mi sie na pulpicie skrót ikonki transferu (gdzie przerzucałem pliki i wysyłało mi na k300i a pokazywała się po zbliżeniu telefonu do irdy) po zbliżeniu pokazuje mi urządzenie irda oraz "modem k300i" czyli wszystko ok oprócz tego ze ani nie moge przesylac z telefonu na kompa i na odwrót. zawsze gdy bylo ok pokazywala mi sie ta ikonka na pulpicie
help
Intel Pentium III 825 MHz, 288 SD-RAM, ATI RADEON 9200 SE 128MB, HDD 20 GB, SoundBlaster 7.1, Mozilla FireFoX, eMule 0.47a, [[[DSL 256]]] i oczywiście monitor + mysz + klawiaturka
Ja też często tak mam z irdą i tym telefonem:)Mi pomaga zrestartowanie kompa i sprubowanie ponownie lub podłączenie irdy przyłożenie tela i poczekanie aż załapie.Moim zdaniem to wina irdy gdyz często mi się to zdarza ale wczesniej było OK.Sprawdzałem także na innych programach i też nie wykrywały wtedy tela.Moja rada zmnieńna kabel tak jak ja to zrobiłem i nie mam teraz rzadnych problemów ba nawet transfer plików to niebo a ziemia:)