Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

samsung x640 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

samsung x640

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

samsung x640

Postprzez anniaa1 09 Mar 2006, 22:51

reklama
mam telefon samsung x640 kupilam do niego przewod z programem" Samsung PC Studio II 2.0 PIMS & File Manager" zinstalowalam ale program ten nie widzi telefonu.jak ktos wie o co chodzi niech mi pomoze albo poda jakis inny program ktory dziala bez problemu.prosba
anniaa1
~user

Dołączenie: 09 Mar 2006, 22:36

Postprzez t0d 09 Mar 2006, 22:59

MobTime Cell Phone Manager
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 22:25
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 132

samsung x640

Postprzez anniaa1 09 Mar 2006, 23:28

zainstalowalam ten program ktory mi podales ale moge tylko zarzadzac ksiazka telefoniczna a nie moge sciagac zadnych dzwonkow itd
anniaa1
~user

Dołączenie: 09 Mar 2006, 22:36

Postprzez t0d 10 Mar 2006, 11:25

po lewej stronie klikasz na multimedia i potem wgrywasz dzwonki do katalogu sounds - jeżeli nie możesz to ja już nie wiem dlaczego, u mnie śmiga :)
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 22:25
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 132

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość