Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

samsung sgh a800 soft i simlock..... • programosy.pl

• Ogłoszenie:

samsung sgh a800 soft i simlock.....

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

SAMSUNG SGH A800 soft i simlock.....

Postprzez jd_oxide 25 Sty 2007, 19:45

reklama
Witam

Potrzebuje softu do wymienionego wyżej modelu.... oraz czegoś czym ten soft wrzucę do aparatu....
proszę o pomoc.... zdesperowany jestem oraz przy okazji jak juz bedzie dzialal... oby.... to cos do zdjecia simlocka z tego modelu rownież by się przydało...

przeszukałem już troxhę ale o serii A samsungow chyba już nikt nie pamięta bardzo mało jest na forach o nich.... bardzo mało jest programów....

proszę o pomoc raz jeszcze.....

z góry dziękuje
Awatar użytkownika
jd_oxide
~user

Dołączenie: 12 Sty 2006, 18:15
Miejscowość: Rzeszów

Postprzez kom123 25 Sty 2007, 19:59

tu taj masz na temat simlocków jak je zdjąć http://forum.programosy.pl/simlock-i-kalkulatory-vt31019.html

a tu masz temat odnośnie simlocków w którym piszemy prośby o zdjęcie simlockahttp://forum.programosy.pl/simlock-u-innych-tel-kom-jak-go-sciagnac-vt637.html
a poza tym do zdjęcia simlocka kablem to trzeba mięć kabel ale serwisowy
Tylko przed Bogiem padniemy na kolana
Awatar użytkownika
kom123
~user

Dołączenie: 11 Sty 2006, 16:51
Miejscowość: za***** zwane miastem
Pochwały: 16

Postprzez jd_oxide 25 Sty 2007, 20:11

ok dzięki ale narazie rozchodzi się o soft..... ponieważ telefonik się nie włacza i ma najprawdopodobniej uszkodzony własnie nieszczęsny soft....

dlatego najpierw muszę to załatwić.... no ale właśnie nie wiem skąd i czym... :oops:

a kabelek mam serwisowy :)
Awatar użytkownika
jd_oxide
~user

Postprzez kom123 25 Sty 2007, 20:15

ja bym radził ci poszukać na stronkach o samsungu lub ogólnie gsm (np. www.softgsm.pl) albo zajść do serwisu i zapytać ile to kosztuje. wg mnie to nie soft lecz mogła paść płyta główna.
Tylko przed Bogiem padniemy na kolana
Awatar użytkownika
kom123
~user

Dołączenie: 11 Sty 2006, 16:51
Miejscowość: za***** zwane miastem

Postprzez jd_oxide 31 Sty 2007, 21:07

oj chyba czuję że nikt mi nie pomoże........ :cry:
Tam gdzie konczy sie logika zaczyna sie wojsko.......
Awatar użytkownika
jd_oxide
~user

Postprzez Mexx 31 Sty 2007, 22:11

skoro jestes zdesperowany to idz do serwisu zaplac i bedziesz mial tel zrobiony. a to ze sie nie wlacza to nie dowod ze soft do wymiany...
Mexx
~user

Dołączenie: 28 Lut 2005, 20:39

Postprzez jd_oxide 01 Lut 2007, 16:49

tak więc problem rozwiązany :D

dla osób które będą chciały kiedyś w co wątpię bo tym modelem raczej nikt się już nie zajmuje.... ale może napiszę jak mi się udało ten niesforny model opanować.... :hyhy:

mianowicie podczas usuwania oraz wgrywania nowego softu telefon musi mieć naładowaną baterię na fula.... inaczej program go nie wykryje..... żaden
proponuje przed zabawą potrzymać go na ładowarce około półtorej godziny.....
pomimo że nic nie pokazuje oznak ładowania...

co więcej jeśli właczacie jakikolwiek program i program ten telefonu nie wykrywa trzeba odłaczać kabel od telefonu i wkładać go ponownie, wyciągać baterię i władać ponownie.... jeśli to za ktorymś razem nie pomaga to nawet restartować komputer....
ja tak musiałem robić....

jednym słowem telefon wymaga cierpliwości.....
może również stanąć w trakcie ładowania softu... wtedy trzeba tę część która się załadowała wymazać i raz jeszcze ładować od nowa..... :)

to tyle może kiedys moje rady komuś pomogą... pozdrawiam :D
Tam gdzie konczy sie logika zaczyna sie wojsko.......
Awatar użytkownika
jd_oxide
~user

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: vahamo oraz 2 gości