Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

ruter d-link dsl-300t • programosy.pl

• Ogłoszenie:

ruter d-link dsl-300t

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

ruter D-Link DSL-300T

Postprzez hubron 10 Lip 2008, 19:02

reklama
zakupiłem router a w pudełku nie była tylko książeczka gwarancyjna nic nie było napisane czy trzeba go zarejestrować nie chcę robić nic pocopnie próbować ponieważ ten router który mam obexnie mam jeśli odłącze będę musiał ponownie go zarejesrować a zgubiłem klucz Więc jeśli ktoś wie czy poza podłączeniem trzeba później coś robić to proszę o pomoc. płyty żadnej nie było nic
hubron
~user

Dołączenie: 27 Cze 2008, 14:19

Postprzez t0d 10 Lip 2008, 19:41

kolejny co wierzy we wróżki

jaki internet (komu płacisz)?
jaki router miałeś poprzednio?
po ch. kupowałeś d-linka?
co masz na myśli pisząc "książeczka gwarancyjna nic nie było napisane czy trzeba go zarejestrować nie chcę robić nic pocopnie próbować"? pojedyncze słowa rozumiem - nic ponadto

poczytaj sobie:
http://www.veracomp.pl/files/file_8143_1_DSL-300T_qig_PL_050303.pdf
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 22:25
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 132

Postprzez hubron 10 Lip 2008, 19:59

internet neo poprzedni router microcom ADSL DeskPorte Router 400 idzie przez router bo rozwalił się mi touch i nie chcą wymienić chociaż jest na gwar. Troche nie wyraźnie napisałem więc jeszcze raz nie chcę odłączać obecnego routera bo ponownie go nie zarejestruję bo zgubiłem klucze. chcę się dowiedzieć czy ten nowy router wymaga rejestracji na stronie producenta i konfiguracji. Pytam się ponieważ do zestawu nic nie było dołączone oprócz książeczki gwarancyjnej
hubron
~user

Dołączenie: 27 Cze 2008, 14:19

Postprzez t0d 10 Lip 2008, 21:59

nic nigdzie nie rejestruj - sam fakt rejestrowania na stronach producentów czegokolwiek co jest podłączane do internetu, jest conajmniej podejrzany

w tym linku co podałem, masz podane jak się konfiguruje - co wpisać?
użytkownika i hasło masz od neo - reszta jest tutaj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Neostrada#Parametry_konfiguracji
rzekłem
Awatar użytkownika
t0d
~user

Dołączenie: 01 Lut 2006, 22:25
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 132

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości