[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: t
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: f
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: watch
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 60: Undefined index: unwatch
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1520: Undefined variable: help
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3823: Undefined variable: reports
Revoltec dark green fan mi mryga • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Revoltec dark green fan mi mryga

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Revoltec dark green fan mi mryga

Postprzez zel 29 Paź 2008, 03:22

reklama
Wmontowalem sobie do cacko do komputera dzisiaj i wszystko jest fajnie do momentu zaladowania sie biosu, gdy wczytuje sie karta graficzna wiatrak swieci ciaglym swiatlem na zielono, po wlaczeniu biosu juz zaczyna migac i jest to irytujace. Wie ktos jak to ustawic?

Jedno jeszcze przy okazji - jak mam zimne katody (tez revolteka) i wlacznik, to gdy wlaczam/wylaczam to normalne ze komp mi sie wywala? Pozniej bios wywala komunikat ze procesor przestal pracowac z powodu przegrzania. Oczywiscie nic sie nie dzieje poza tym, komputer dziala normalnie a temp mam ok 43 stopni przez wiekszosc czasu.
zel
~user

Dołączenie: 18 Sty 2007, 01:18

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości