Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
reklamy (np. media markt) • programosy.pl

• Ogłoszenie:

reklamy (np. media markt)

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

Reklamy (np. Media Markt)

Postprzez Mark 25 Gru 2006, 14:24

Święta na topie, to i świąteczna reklama będzie:
Media Markt się postarał:
reklama

A jakie są wasze ulubione reklamy?? Macie jakieś? Jeśli chcecie dajcie linki, a jak nie to opowiedzcie dlaczego.

Mnie zabija mina Mikołaja..
Awatar użytkownika
Mark
~user

Dołączenie: 25 Gru 2006, 14:19

Postprzez DeadOrAlive 25 Gru 2006, 14:31

Qrde nie dość że muszę reklamy w TV oglądać to jeszcze na forum :?: :!:
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez gricha 25 Gru 2006, 15:23

bleh... te reklamy sie staja nudne. zwlaszcza na tvn jak pisalo tylko jedna reklama a po 10 minutach ewentualnie wlaczali 'polecamy'
gricha
~user

Dołączenie: 17 Lut 2006, 20:29
Miejscowość: Myszków
Pochwały: 3

Postprzez Mark 26 Gru 2006, 03:36

Chyba przesadzacie.. to jest tylko dla zainteresowanych i jeśli nie chcecie- nie musicie oglądać..

a co do tvn.. nie wiem co mają z mm wspólnego, ale mimo wszystko, kiedy piszą 1 reklama, masz 1 reklamę n! i dopiero potem masz normalny spot: reklama i normalne reklamy- czyli nie kłamią...

poza tym z czego się mają utrzymać?? z abonamentu, który nie płacisz??

[ Dodano: Dzisiaj o 18:11 ]
http://www.patafian.pl/video.php?id=70

Znalazłam coś dla cenzura-spam maniaków ;) i nie tylko. Czego to już w reklamach nie wymyślą..

[ Dodano: Dzisiaj o 0:27 ]
Zobacz jak Saturn pojechało po Media Markt
http://www.patafian.pl/bannery/saturn1.wmv

Po raz pierwszy widzę reklamę, w której ktoś jawnie jedzie po Media Markt. I to kto? Saturn! Konkurencyjna sieć sklepów!

Mnie się ta reklama bardzo podoba. Wreszcie ktoś dokopał MM. I to w całkiem niezłym stylu.

Będzie wojna Saturn kontra Media Markt??
"Miłość też często bywa wyładowywana na kimś, kto nie ponosi winy za to, że nie ma ona do wyładowywania się innej sposobności".
Awatar użytkownika
Mark
~user

Dołączenie: 25 Gru 2006, 14:19

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości