Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 radeon 9200 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
Mam radeona 9200 128 mb. Mam problem z niektorymi aplikacjami graficzyni...w niektorych bywa ze obraz miga , powoli pojawia sie i znika lub pojawia sie na ulamek sec. podczas zmiany kata nachylenia do tego obiektu.
Na kazdego przyjdzie pora. Strzezcie sie zniwiarza
Jak zaistalowalem swierze stery to win. burczal ze nie sa kompatybilne a potem przestal sie wlanczac ...moze istalowalem cos zlego (choc mi sie nie wydaje) podajcie link do sterow mojej grafy
Na kazdego przyjdzie pora. Strzezcie sie zniwiarza