Mam problem z klapką na CD w moim Playstation 2, gdyż nie wysuwa się.Czy wie ktoś moze w jaki sposób usunąć taka usterkę??Czy wogóle opłaca sie to naprawiać, ile taka naprawa kosztowałaby??Za pomoc oczywiscie z grzecznosci "Z góry dzięki"

neo19918 napisał(a):Czy wogóle opłaca sie to naprawiać, ile taka naprawa kosztowałaby??

bo nie wiem czy coś napisałem złego w zdaniu że usterka nie będzie zbyt droga w naprawie- powiedzmy sobie szczerze że największe koszty ponosi się przy naprawie uszkodzonego lasera, możliwe że w jego przypadku będzie to wymiana drobnego elementuRed napisał(a):keks_ik a Ty jesteś sędzią>>>>opanuj się kolego

oczywiście nie mnie to rozstrzygać ale to tak na chłopski rozum
 oczywiście nie mnie to rozstrzygać ale to tak na chłopski rozum   
 raczej nikt Ci nie powie jak naprawić tą tackę- to jak leczenie przez telefonRed napisał(a):POTRZEBUJĘ NATYCHMIASTOWEJ POMOCY.

neo19918 napisał(a):To może ktos wie mniejwięcej ile kosztowalaby naprawa??

neo19918 napisał(a):Najlepszy byłby filmik z jej przebiegu

neo19918 napisał(a):Najlepszy byłby filmik z jej przebiegu ;d

neo19918 napisał(a):gdzie nie ma zadnego serwisu konsol
fluid napisał(a):jakiegos serwisu elektronicznego

neo19918 napisał(a):miszkam w malym miescie

i za naprawe powiedzieli 10 zł , może to być silniczek zepsóty , różne mogą być przyczyny
 i za naprawe powiedzieli 10 zł , może to być silniczek zepsóty , różne mogą być przyczyny

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości