MUTOPOMPKA- Byku ,troche się zakręciłem Tym Twoim przykładem <wybacz>

CIągle mam takie dziwne przeczucie ,że tego się nie da sprawdzić, ale mam nadzieje ,że się mylę

Wytłumacz mi proszę ,a będziesz dla mnie hero of might and magic 7

Bardzo mi zależy ,żeby właśnie sprawdzić do kogo się przesłało dalej maila, jak sprawisz ,że się dowiem ,to się mogę pomodlić w Twojej intencji nawet hahaha.
DO rzeczy

:
Jak dostaje maila JUŻ przesłanego dalej od paru osób to oczywiście na samej górzę widzę kto zaczął tak wysyłać i inne osoby przesyłające dalej też widzę (i do kogo wysyłały). Ale chodzi mi o to ,że jak dostane maila (może być i nawet przesłany dalej już przez kogoś do mnie), to jak !JA! nacisne "prześlij dalej" to jak mam sprawdzić do kogo wysłałem? Jak prześlę dalej ,to mi piszę np. Wiadomość wysłano. AH, teraz się pokumałem co Ty mi wkleiłeś tam

rzeczywiście w Tlenie jest taka opcja "pokaż/ukryj nagłówek". Może rzeczywiście jakbym wszedł na maila w którym nacisnąłem tę opcje ,to by było pokazane do kogo to zostało wysłane

(choć nie jestem pewny, sprawdzę).
ZOnk polega na tym ,że potrzebuje to sprawdzić w serwisie HOTMAIL.com

Korzystasz może? Nie wiem, jak mogę to TAM sprawdzić

Błagam, pomóż

Już mnie raz uratowałeś ^^
Pozdrawiam!
PS: masz tu 600 pochwałę ,żeby Ci nie było smutno

Dobrze wiedzieć z tym nagłówkiem,choć mam nadzieje ,że w Hotmailu też się to da jakoś sprawdzić.
PS2: przepraszam za zaśmiecanie tematu emotionkami .. Nic nie poradzę ,że już zadomowiły się w sposobie moich wypowiedzi.
Sprzęt: Athlon 2x3600+ (oc na 2x2,3Ghz), 2x1GB DDR2 DUAL GOOD RAM, 250GB Seagate, GF8600GT 600/1600 Palit Sonic, Abit Kn9 Nforce4, monitor 17', myszka optyczna a4tech opto 429, klawiatura hama.
<<<By Kwic>>>