Szukałem informacji o tym na forum ale nie znalazłem poniewarz za każdym razem wyskakiwało mi około 1000 stron.
Lukesh napisał(a):A ja mam cos na to. Jako ze w megaupload mozna przerywac a nastepnie wznawiac polaczenie oto moja instrukcja sciagania wielu plikow na raz:
Potrzebny np. Flashget
Zaczynamy sciagac pierwszy plik > przerywamy (link zostaje we flashgecie)
I dlatego ze w danym momencie nic nie sciagamy to nasze IP nie jest w rejestrze megaupload i mozemy wziac nastepnego linka a jesli mamy neostrade to w razie problemow z IP mozna sie po prostu rozlaczyc i je sobie zmienic
Wiec zaczynamy sciagac kolejny plik... znowu przerywamy itd itd...
UWAGA WAZNE
W ustawieniach flashget'a musimy ustawic aby sciagal tylko jeden plik na raz ! (narzedzia>opcje>zakladka polaczenie>liczba jednoczesnych zadan - 1
Gdy nazbieramy interesujaca nas ilosc linkow we flashgecie - zaczynamy sciaganie wszystkich plikow (ustawilismy ze ma sciagac tylko 1 w danym momencie wiec kolejny plik zacznie sie sciagac po tym az sie sciagnie poprzedni... i nie bedzie problemow zwiazanych z tym ze megaupload widzi ze sciagamy kilka plikow na raz
Troche zagmatwalem ale mysle ze zrozumieliscie i przyda Wam sie moj sposob
qlpek napisał(a):wersja beta
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości