Witam! Poszukuję programu, który byłby w stanie dezaktywować działanie innego programu. Mianowicie sytuacja jest taka, że mam z siostrą jednego laptopa, oboje mamy konta administratora tylko, że ona zainstalowała Weblock'a (wiadomo do czego służy) i ja nie mogę się go pozbyć. Dziwne o tyle ze mam dostep do wszystkiego teoretycznie. Wspomnę jeszcze o tym, że jej konto jest chronione hasłem. Może to przez to nie mogę usuwać tego co ona zainstaluje...? Albo po prostu jest program też, który nie pozwala mi na majchrowanie z tym programem. Jak chce usunąć tego Weblocka to jest odmowa dostępu. Wyłączałem przeglądarke zeby to zrobić, itd. i nic. Mógłbym też jak admin usunąć jej hasło i wtedy sprawdzić czy sie usunie ale wolałbym, żeby nie wiedziała o mojej małej wizycie. Ktoś wie co zrobić?
Dodano Dzisiaj, 12:17:o, znalazłem w opcjach tego pliku blokującego stronki i tam zmienilem użytkownika programu na mnie samego. zrestartowałem kompa i juz wszystko usunęło się bez problemów, ale uwaga! - mimo ze na dysku i w rejestrze nie widnieje juz nic o takiej nazwie, to program wciąż blokuje mi nawet niewinne strony.....POMÓŻCiE

to jakiś bezsens.