Wczoraj przeinstalowałem windowsa, dziś rano dokończyłem update windowsa i wziałem sie za steam (backupy) no i zgrałem połowie gier, to jakas aktualizacja chciala uruchomić ponownie, uruchomiłem. Teraz jak wejde na steam to mam napisane Brak połączenia i nie widze znajomych, ale moge pobierać. Lecz nie mogę robić backupów, jest napisane, że serwery są zbyt przeciążone żeby zająć się tą sprawą, wie ktoś co to może być? Albo sami macie?? O i jeszcze jedno, gdy wezme na swój profil w aplikacji steam to widze znajomych, którzy są online albo w grze.
/ Ostatni wpis: zalogowałem się na 2 konto steam, i mam na nim to 1 konto w znajomych, chcialem zobaczyć profil a tu nie ma avka i sie nie otwiera stronka.
// wylogowałem się i kiedy probuję zalogować na to 1 konto to mam jakieś ostrzeżenie, że steam ma kłopoty z łączeniem z serwerami steam
ASRock P67 Pro3 B3 + I5 2500k BOX + 2x4gb 1600 mhz kinston hyperx genesis + XFX 550W + SEAGATE 7200.11 500 gb 32 mb + HD5670 775@900 800@950 + COOLER MASTER ELITE 430 (z szybą)