Zgory dzieki

patczarny123 napisał(a):Witam, mam taki problem jak sciognelem patcha zeby dzialaly mi themy w systemie window xp to gdy instalowalem to wyskoczylo mi pytanie czy zresetowac komputer to wzielem ok a gdy sie wloczyl to nic nie moge wloczyc np jak otwieram moj komputer to mi wyskakuje blad i nic nie moge wloczyc gdy wlaczam Internet to jest to samo. Prosze o pomoc co mam zrobic zeby to naprawic Very Happy
Zgory dzieki
patczarny123 napisał(a):Robilem to wedlug tego poradnika http://www.centrumxp.pl/Home/304,1,Jak_zainstalowa%c4%87_skiny.aspx i tam pisalo zeby sciognac patch i tam byl link. A ten blad to np jak otwieram moj komputer : Windows Explorer has encountered a problem and neds to close. We are sory for any inconvenience. Sry ze poangielsku ja mam angielskiego windowsa. Ja nie podmienialem zadnyh plikow.
patczarny123 napisał(a):Wiek: 21
patczarny123 napisał(a):Jurz
przywrucic
komendah
.
.
.
kepa416 napisał(a):ten program chyba podchodzi pod XP a ty korzystasz z "Nie Xp" nie jestem pewien ale czy to dobre rozwiązanie ?
sfc /scannow
expand X:\i386\explorer.ex_ C:\Windows\explorer.exe
patczarny123 napisał(a):The path or file specified is not valid. Morze cos zle wpisuje wpisalem komende tak : expand F:\i386\explorer.ex_ C:\Windows\explorer.exe
Prubowalem to co napisales i dalej jest to samo. Ja mam Viste na laptopie a na kompie mam xp a i pisze na laptopie bo pzez ten caly patch nie moge nawet opery otworzyc na kompie.
FIXMBR
copy X:\i386\plik_do_skopiowania - miejsce_docelowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości