Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z fear • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
Kiedy wchodze do gry po jakimś czasie dzwiek zaczyna zwalniac i harczyc a gdy wychodze z gry do mi resetuje kompa, ten sam problem mam w grze Splinter Cell 3.
Muj komp to proc:2.66ghz,756ram,gigabyte radeon 9250
mam dokladnie to samo z tym ze na gadeonie 9600 pro grajac po jakims czasie gra zaczyna robic dziwne rzeczy grafa w menusach robi sie nieczytelna i dziwnie skacze pulsuje i takie tam a wychodzac z gry komp sie resetuje i tak za kazdym razem nie sadze zeby komp byl za slaby bo jes to sempron 2600+ 1gb ddr 400mhz no i ten nieszczesny radeon 9600pro nic z nim nie robilem i nie podkrecalem a mam najnowsze stery wie ktos cos?????
Poczytajcie plik readMe dolaczony wraz z gra tak ejst chyba wyjasnione co trzeba zrobic. Zainstalwoac kodeki czy cos innego no zobaczice sami. Ja nie mialem glosow ludzkich, jak ktos cos mowil nie bylo slychac, problem rozwiazalemw lasnie dzieki temu readMe.