Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 poprawianie błędów • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: PotPlayer • WebCatalog • Helium • Far Manager • PicPick Portable • PicPick • Steam • Any Burn • CurrPorts
witam. Dlaczego za poprawienie złej pisowni wyrazu morze przez 'ż' dostałem kreske ?? Przecież tego nie robiłem złosliwie a na przyszłośc napewno sie przyda. A w regulaminie nie ma nic o tym, że za poprawianie dostaje sie kreski... Tymbardziej go nie złamalem
Usunąłem warna, ale to jest wyjatek i ze ostrzezenia miedzy userami trzeba pisac tylko na pw a nie publicznie poprawiac, przez co robi sie offtopy. Na przyszlosc nie bedzie ustepstw... prosze nie pisac zbednych komentarzy i bedzie ok, a jezeli chcecie pisać to na pw do kogos.