Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 pokaż swój pulpit :-) • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
Laptop: Asus K53SV-SX187V || Ubuntu 12.04 | Mac OS X Lion | Windows 7 Home Premium x64 Najbardziej lubię wizualizować sobie ostateczny krach systemu korporacji.
karolp1993 fajny pulpit a co to za skórka?:D czy moze jakiś inny system ( bo ja to tylko windowsowy rozpoznaje)
a to mój^^
Nigdy nie mów nigdy.. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz + 4 GB RAM + GeForce GTX 280 Zapraszam na mój kanał na youtube znajduje się tam mój serial zrobiony w GTA IV
Laptop: Asus K53SV-SX187V || Ubuntu 12.04 | Mac OS X Lion | Windows 7 Home Premium x64 Najbardziej lubię wizualizować sobie ostateczny krach systemu korporacji.
A ja będę minimalistą. Żadnych przeróbek. Heh, nie wiem, czy do bety Win 7 już coś takiego wydali. A tu Paint. Dosłownie jak MS Office 2007. Chciałem się tylko pochwalić i powiedzieć - ludzie, instalujcie Win 7 !! Zaiste, wielki system (jak na razie)
ja się co do niego cały czas zastanawiam chyba poczekam na premiere
Nigdy nie mów nigdy.. Intel Core 2 Duo E8400 3GHz + 4 GB RAM + GeForce GTX 280 Zapraszam na mój kanał na youtube znajduje się tam mój serial zrobiony w GTA IV