Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

poczta - osemka.pl • programosy.pl

• Ogłoszenie:

poczta - osemka.pl

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

poczta - osemka.pl

Postprzez Hacker 12 Lip 2006, 08:24

Witam.
Mam problem z zarejestrowaniem sie na osemka.pl a dokłądniej na poczcie
http://www.poczta.osemka.pl/
Mógł by mi któś wytłumaczyć jak tam sie zarejestrować ??
Bo ja mam
Image
wpisałem np: mi@osemka.pl, mario_89@vp.pl itd. po czym wyświetliło sie
Image
i gdzie te hasło zostało wysłane ?? <rotfl>
----> ZAKAZ wchodzenia na mój link !! <-----
Nie ja wymyśliłem sobie pseudo ! ! !
Hacker
~user

Dołączenie: 29 Sty 2006, 05:45
Miejscowość: Ruda Śląska
Pochwały: 2

Postprzez artix 12 Lip 2006, 08:30

<lol> ciekawe :d
Może tam trzeba wpisać swój jakiś inny stary email, żeby Ci przysłali to hasło :?:
Pozdrawiam i niech moc będzie z Tobą :D
Awatar użytkownika
artix
~user

Dołączenie: 20 Paź 2005, 19:03
Miejscowość: Łowicz
Pochwały: 11

Postprzez Hacker 12 Lip 2006, 08:32

i właśnie nie mam pojęcia na ten temat więc licze na to że ktoś kto sie zn to odpowie sensownie <rotfl>
Hacker
~user

Postprzez Puma 12 Lip 2006, 08:39

Zostało wysłane na mail który podałeś przy rejestracji. To nic dziwnego że tak jest przy rejestracji, niektóre firmy tak robią dlatego musisz mieć dodatkowy mail który już masz.
Awatar użytkownika
Puma
~user

Dołączenie: 23 Lis 2004, 10:24
Miejscowość: Chojnice
Pochwały: 138

Postprzez Hacker 12 Lip 2006, 08:44

Czyli co ?? Nie moge sie tam zarejestrować ??

edit
Dobra dostałem e-maila i potwierdziłem konto ale jakie mam haslo do tgo konta ?? !! i dlaczego osemka.pl tak jakby wybiera sobie kto moze sie zarejestrować bo na bracika poczte przyszedł e-mail z aktywacją a na mój nie !! Znacie coś innego oprócz osemka.pl gdzie będe mógł wrzucić www ?
Hacker
~user

Postprzez Puma 12 Lip 2006, 09:09

Ty jak dziecko, którym zresztą jesteś ;) hasło dostałeś mailem. A hasło do ftp, pewnie na ich stronie jest faq. Tu masz serwerek inny ovh
Awatar użytkownika
Puma
~user

Dołączenie: 23 Lis 2004, 10:24
Miejscowość: Chojnice
Pochwały: 138

Postprzez Hacker 12 Lip 2006, 09:22

Puma gdyby byla możliwość + to bym Ci dał ;) Dzięki

END OF TOPIC
Hacker
~user

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości