Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
outlook express • programosy.pl

• Ogłoszenie:

outlook express

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

Outlook express

Postprzez funiek 03 Kwi 2008, 15:09

reklama
Witam. Jak mam skonfugurowac outlook express bym na nim moc odbierac,wysylac emaile itp?

Próbowalem tak: outlook express/narzedzia/konta nastepnie zakladka po prawej dodaj/ poczta i po kolei... podaje moje imie(nazwe)/adres poczty/ serwery POP3 i SMTP/ hasło i to na tyle. Wydaje się ze proste i powinno działać, ale po właczeniu ponownym outlook express wyskakuje mi okienka z prosba o wpisanie imienia(nazwy) i hasla dla serwera,w moim przypadku pop3.poczta.onet.pl. Imie jest juz automatycznie wpisane i po wpisaniu hasla okienka znika na kilka sekund i ponownie sie to samo pojawia. Zakladalem tak konto na kilka sposobow... w momecie podania 1 raz hasla jest mozliwosc jego zapamietania to raz zrobilem tak a raz inaczej, czyli zakladalem na kazdy mozliwy sposob.

I teraz prosze jak wiec konfiguruje sie to konto w outlook express.
funiek
~user

Dołączenie: 26 Maj 2006, 00:30

Postprzez raiylo 03 Kwi 2008, 15:22

No nie wiem, ja bym proponowal na sam poczatek zmienic program do odbierania poczty elektronicznej na bardziej przyjazny, typu Mozilla Thunderbird.

Nie mam konta pocztowego na onecie ale moze tam jest cos takiego jak na google gdzie trzeba cos zaznaczyc na koncie online na stronie onet.pl zeby mozna bylo odbierac poczte w innym niz onetowski prograie pocztowym ?
Awatar użytkownika
raiylo

Dołączenie: 11 Sie 2007, 14:37
Pochwały: 38

Postprzez nanoo 03 Kwi 2008, 17:15

funiek
http://poczta.onet.pl/pomoc/0,0,31,4,0,37,1,0,pomoc.html

ale i tak polecam Thunderbirda.
Kto stoi w miejscu, ten się cofa...
"Linux is like a wigwam: no windows, no gates and an apache inside ..."
Awatar użytkownika
nanoo
~user

Dołączenie: 28 Kwi 2007, 19:33
Miejscowość: Vouf
Pochwały: 44

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości