Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
odtwarzacz mp3 diva • programosy.pl

• Ogłoszenie:

odtwarzacz mp3 diva

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

odtwarzacz mp3 diva

Postprzez zok1 21 Sty 2006, 23:21

moze posiada ktos tego playerka i i wytlumaczy mi jak sie nagrywa nim dzwiek nie moge tego zrobic gdyz mam walniety LCD i na omacko to nic nie wychodzi aha no tak bym zapomnial moze jakis soft do muzy wzucania i sterowniki moze posiadacie
I'm admin my network ASK HotSpot PiotrekJur kto z suwałk chce sie wpiac?? jak cos to na PW
Awatar użytkownika
zok1

Dołączenie: 09 Sie 2005, 20:01
Miejscowość: Suwalki
Pochwały: 13

Postprzez wind-speed 24 Sty 2006, 21:43

na xp powinno byc ze tylko kopiujesz...
wind-speed
~user

Dołączenie: 19 Sty 2006, 20:27

Postprzez zok1 25 Sty 2006, 18:02

o to chodzi ze jak podpinam kabel to mi wywala komunikat ze system windows nie moze zainstalowac uzadzebnie gdyz jakas awaria jest czy cos tam
I'm admin my network ASK HotSpot PiotrekJur kto z suwałk chce sie wpiac?? jak cos to na PW
Awatar użytkownika
zok1

Dołączenie: 09 Sie 2005, 20:01
Miejscowość: Suwalki
Pochwały: 13

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości