Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
nuked klan (yoyo.pl) • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nuked klan (yoyo.pl)

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

Nuked Klan (yoyo.pl)

Postprzez Skiller 13 Kwi 2008, 00:39

reklama
Witam.
Posiadam stronkę na YoYo, opartą na NK. Chcę wyłączyć na niej idiotyczne reklamy :twisted:. Lecz po przkopaneiu swego FTP i przeczytaniu arta http://forum.programosy.pl/zobacz-poprzedni-temat-vt92775.html?view=previous. Stwierdzam że nie ma tam nigdzie takiego czegoś jak w artykule :evil: . Czy mogły mi ktoś poradzić gdzie mogę znaleźć ten fragment kody ? (w jakim pliku)

Mam NK 1.76 PL

Pozdro Skiller
:D:D:D
Skiller
~user

Dołączenie: 13 Kwi 2008, 00:30

Postprzez Fan4T!c 13 Kwi 2008, 10:33

Musisz wpisać to w tych tagach do index.php
<!-- </body> -->
</body>
</html>
I nie ma tam podanego tego skryptu. Wpisujesz ta komendę i reklamy znikają, miałem tez taki problem ale doszlem co do czego. Jak będziesz miał problem wyślij mi index a ja ci to zrobię :)
Awatar użytkownika
Fan4T!c
~user

Dołączenie: 20 Paź 2007, 19:03
Miejscowość: Piła
Pochwały: 7

Postprzez Skiller 13 Kwi 2008, 11:29

W index.php w ogóle nie ma <body> :roll:. Podeślę Ci index.php na GG
:D:D:D
Skiller
~user

Dołączenie: 13 Kwi 2008, 00:30

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości