Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 nokia 6800 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: PotPlayer • WebCatalog • Helium • Far Manager • PicPick Portable • PicPick • Steam • Any Burn • CurrPorts
mozliwe a nawet pewne ze nie ma Ale nic nie stoi na przeszkodze zeby ja miec w tym telefonie http://www.getjar.com/products/2887/AutoKeyLock zainstalowac i uzywac wersja freeware osobiscie uzywam i jest super Pozdro
Jezeli czegos nie jestes pewien albo czegos nie wiesz sprawdz to a potem mow (T*****K)!!!
Z tego co zauważyłem to jest niestety wersja trial.
Pisze o wykupieniu licencji w telefonie.
Działa 3 dni - pożniej trzeba znowu ustawiać w telefonie tą funkcję.
Ciekawe ile razy pozwoli na to.
Postanowiłem swój telefon podłączyć do mojego PC jednak nie mam pojęcia jak to zrobić - umieściłem jedną końcówke kabla w porcie USB natomiast drugą końcówke w telefonie. Zainstalowałem sterowniki, i w tym momencie podobno powinna się pojawić w "mój komputer" ikonka podłączonego telefonu jednak takiego czegos nie mam. Czy ktoś może mi pomóć w tej sprawie. Jak wysyłać pliki do telefonu, lub też z telefonu na PC
Oczywiście jestem posiadaczem N6800 i kabla do tego wymienionego wyżej telefonu.