Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

nie mogę się dodzwonić... • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nie mogę się dodzwonić...

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

nie mogę się dodzwonić...

Postprzez mateusz-k4 01 Gru 2006, 15:35

reklama
Witam, kupiłem sobie wczoraj starter z heyah no i jest taki problem że nie mogę zadzwonić do jednego numeru z heya ani esa wysłać, dopiero jak ta osoba mi wyśle esa to dopiero ja mogę wysyłać i to samo jest z dzwonieniem. A do wszystkich innych z heya i z poza sieci mogę dzwonić i pisać, co jest grane?? pomóżcie
mateusz-k4
~user

Dołączenie: 31 Sie 2006, 11:42

Postprzez jager 01 Gru 2006, 15:37

moze ma ukrywanie numery albo cos takiego ? bylo cos w samoobsludze heyah ale od 2 dni tam nie moge wejsc bo jakies poprawki wgrywaja :/ (moze dlatego sie nie mozesz dodzwonic napisz maila do pomocy technicznej)
Awatar użytkownika
jager

Dołączenie: 28 Lip 2005, 11:44
Miejscowość: kalisz
Pochwały: 26

Postprzez mateusz-k4 01 Gru 2006, 15:38

no własnie nie ma ukrywania numeru, do wszystkich innych mogę tylko nie na ten jeden numer:(
mateusz-k4
~user

Dołączenie: 31 Sie 2006, 11:42

Postprzez jager 01 Gru 2006, 15:44

napisz maila tutaj kontakt@heyah.pl moze oni ci odpowiedza bo ja pjecia nie mam nie spotkalem sie z czyms takim (chociaz nr w heyah mam prawie od poczatku ich powstania :D )
Awatar użytkownika
jager

Dołączenie: 28 Lip 2005, 11:44
Miejscowość: kalisz
Pochwały: 26

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości